CHP Eski İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan'ın dünkü açıklamalarına sosyal medyadan yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

CHP Eski İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan'ın dünkü açıklamalarına sosyal medyadan yaptığı açıklama ile cevap verdi.



İŞTE O AÇIKLAMA:



"Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan'ın şahsımı ve bazı parti üyelerini hedef alan basın açıklamasını büyük bir üzüntü içinde takip ettim. Partimizin ülke çapında çok büyük başarılara imza attığı bir dönemde, aile içi meselelerin kamuoyu önünde ulu orta paylaşılmasının etik bulmadığımı ve bu davranışın yoldaşlık kültürüyle bağdaşmadığını öncelikle belirtmek isterim. Bir hekim olarak hemen tamamı konfobulasyonlar, yalan ve iftiralarla dolu olan bu yakışıksız konuşmanın nasıl bir aklın eseri olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Ne işe yarayacağı belli olmayan, “Çamur at, izi kalsın” türünden yapılan açıklamaların toplum içerisinde hem partimize hem de üyelerimizin saygınlığına zarar verdiği çok açıktır. Bu nedenle, CHP İl Başkanı'nı söz konusu iddiaların ve yaşadığımız seçim sürecinin değerlendirilmesi, il, ilçe ve afyon örgütünün performasının masaya yatırılması amacıyla ivedi olarak İlçe ve İl Danışma Kurullarını toplantıya çağırmaya davet ediyorum. Danışma Kurullarımızın toplantıya çağrılmaması halinde ortaya atılan asılsız iddialar hakkında kamuoyu önünde cevap hakkımı kullanacağımı, şahsıma yönelik olarak yapılan ağır ithamlarla ilgili olarak hukuki haklarımı kullanacağımı bildirir, parti iç işlerimizle kamu oyunu meşgul ettiğimiz için tüm Afyonkarahisar'lılardan özür dilerim.