"BENİMLE İLGİLİ ANLATTIKLARININ EKSİĞİ VAR FAZLASI YOK!" Kıymet hanımın Abdullah Gazi Akbıyık'ın eski eşi hakkında canlı yayında anlattıklarına cevap veren Yasemin hanım, "Benimle ilgili orada anlatılanların eksiği var fazlası yok." dedi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

"BENİMLE İLGİLİ ANLATTIKLARININ EKSİĞİ VAR FAZLASI YOK!"



Kıymet hanımın Abdullah Gazi Akbıyık'ın eski eşi hakkında canlı yayında anlattıklarına cevap veren Yasemin hanım, "Benimle ilgili orada anlatılanların eksiği var fazlası yok." dedi.



internethaber'de yer alan habere göre;

 
ATV'de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı'nın canlı yayınında bu gün bomba bir itiraf geldi. Geçen hafta kızı tarafından öldürüldüğü belli olan Abdullah Gazi Akbıyık'ın eski eşi Yasemin Hanım'ın anlattıkları herkesi dehşete düşürdü. Müge Anlı canlı yayınında Abdullah Gazi Akbıyık'ın damadını öldürmek istediği ve 18 Ocak gününden bu yana ortada olmadığı belirtilmişti.
 



Geçen hafta Abdullah Gazi Akbıyık'ın kardeşleri Müge Anlı'nın canlı yayında kardeşlerinin kayıp olmasından dolayı eşi Kıymet hanımdan şüphelenmiş ama gerçek çok başka çıkmıştı. Canlı yayından sonra Müge Anlı, Gazi Abdullah'ın eşi ve büyük kızı ile görüşüp bütün gerçekler bir bir ortaya çıkarmıştı. Büyük kızı 18 Ocak gecesi annesini korumak için babasının ölümüne sebep olduğunu Müge Anlı'ya itiraf emişti. Babasını öldürdüğünü itiraf eden genç kız ve annesi için mahkeme tutuklama kararı verdi.
 



Bu gün ise Müge Anlı canlı yayınına gelen bir telefon bağlantısı herkes dehşete düştü. Kızı tarafından öldürülen Abdullah Gazi Akbıyık'ın eski eşi Yasemin hanım, Müge Anlı canlı yayınında kendisine yapılan işkenceyi anlattı.
 



"BENİMLE İLGİLİ ANLATTIKLARININ EKSİĞİ VAR FAZLASI YOK!" Kıymet hanımın Abdullah Gazi Akbıyık'ın eski eşi hakkında canlı yayında anlattıklarına cevap veren Yasemin hanım, "Benimle ilgili orada anlatılanların eksiği var fazlası yok." dedi. Yasemin hanım, Abdullah Gazi Akbıyık ile evli kaldığı süre boyunca maruz kaldığı çirkin muameleyi anlatırken, oğlunun bu gerçekleri yeni öğrenmiş olmasından dolayı yaşadığı duyguları da ifade etti.
 



"ÇIRILÇIPLAK SOYUP BOYNUMA HALAT GEÇİRDİ!" Yasemin hanım, "Beni çırılçıplak soyup, boynuma ip geçirip dövdü. Boynumda halatla çırılçıplak arabaya bindirilip bir evin bodrumuna götürüldüm ve orada işkenceye devam etti. Dinlenip dinlenip beni yeniden dövdü."
 



"ZALİMLİĞİNİ ANLATMAYA KELİMELERİM YETMEZ" "O adamdan kurtulabilmek için yaşadığım şehri değiştirdi. Bütün ailem o adamın zulmünden şehir değiştirdi. O adamın zalimliğini anlatmaya kelimelerim yetmez. Ailem yaşanan o geceyi programda öğrendi. Oğlum öğrenince sabaha kadar ağladı. Eğer gitmeseydim, kalsaydım beni de öldürecekti. Kıymet hanımın anlattıklarında hiç bir çelişki yok."
 



"BİZİM O ADAMIN ELİNDEN ÇEKTİĞİMİZİ KİMSE TAHMİN EDEMEZ!" "Kızımız için o günden bu yana gözyaşı döküyoruz. Bizim o adamın elinden çektiğimizi hiç kimse tahmin edemez."


720



Yasemin hanım, sözlerini, "Onlar yapmamış olsaydı belki de ben yapacaktım." şeklinde noktaladı.