AK Parti Afyonkarahesar milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları başta olmak üzere İstanbul’da yaşayan akraba ve tanıdıkları ile temasa geçen AK Partililer İstanbul iline giderek adayları Binali Yıldırım için çalışma yapıyorlar.



Bu kapsamda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile İGM üyesi Ali Karkı İstanbul’a giderek Afyonkarahisar’lıların yoğun yaşadığı ilçeler ile Afyonkarahisar’lıların kurmuş oldukları dernekleri ziyaret ettiler. Bu arada İstanbul’da esnaf ve işyeri ziyaretlerinde bulunan Eser ve Karkı’ya başta Afyonkarahisar’lılar olmak üzere İstanbul da yaşayan vatandaşlarda ilgilerinden dolayı teşükkür ettiler.

BU SEFER OLACAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve İGM üyesi Ali Karkı İstanbul’da yapmış oldukları seçim çalışmalarını ODAK’a değerlendirdiler. Hemşehrilerimizden ve esnaflardan büyük ilgi gördüklerini belirten Eser ve Karkı, “Özellikle hemşehrilerimiz ziyaretlerimizden çok memnun oldular. Adayımız Binali Yıldırım’ı anlatarak kendilerinden adayımız için oy istedik. Çok güzel dostluklar edindik. İnşallah Pazar günü yapılacak olan seçimde İstanbul Büyük Şehir belediye başkanlığını kazanan taraf partimiz olacaktır” dediler.



Kaynak: Odak Gazetesi / Ahmet Sarlık