Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü mesaj yayınlayarak kutladı.rnrn Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun mesajı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü mesaj yayınlayarak kutladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun mesajı şöyledir;
“Öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.
Öğretmenlik çok özel, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın bir meslektir. Bu yüzdendir ki, dünyada her şeye değer biçilebildiği halde öğretmenin eserine değer biçilemez.
Afyonkarahisar ilimizde, bu kutsal vazifeyi yürüten değerli öğretmenlere öncelikle en kalbi selam ve sevgilerimi iletiyorum. İlimiz, sanayisi, turizmi ve tarımı ile ülkemizin sayılı şehirleri arasında yer almaktadır. İlimizin kısa sürede bilim ve teknoloji alanında da büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanıyorum. Bütün bu çalışmaların daha ileri seviyelere ulaştırmak ve gençlerimizin yetişmeleri için değerli öğretmenlerimize çok büyük vazifeler düşüyor. İlimizdeki Milli Eğitim kadrosunun bunu başaracağına olan inancım tamdır.
Çok sayıda öğrenci yetiştirmiş bir hoca olarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle, saygıyla ve şükranla yâd ediyorum dedi.