Eski Bakan Eroğlu, unlu mamullerde hem kalite, hem çeşit hem de hijyen anlamında çok güzel bir tesisin Afyonkarahisar'a kazandırıldığını belirterek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ekibini tebrik etti.

 

                Afyonkarahisar halkının gönlünde hala bakan olarak kalan Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde, "NO 03 Fırından Yeni"yi de gezerek incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi Yüntaş A.Ş. tarafından kısa bir süre önce Uydukent Mahallesi'nde hizmete sunulan unlu mamulleri tesisine hayran kalan eski Bakan Eroğlu, burada kendisine ikram edilen ürünleri de oldukça beğendi.

 

                  BAŞKAN ÇOBAN VE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

 

                Tesisin işleyişi ve satışı yapılan ürünlerle ilgili olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık'tan bilgi alan Veysel Eroğlu, unlu mamullerde hem kalite, hem çeşit hem de hijyen anlamında çok güzel bir tesisin Afyonkarahisar'a kazandırıldığını söyledi. Başkan Çoban ve ekibini tebrik eden Eroğlu'na ziyareti sırasında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdür Vekili Nevzat Alğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ile Halil Ürün, İşadamları İbrahim Alimoğlu ile Süleyman Kırlıoğlu ve parti teşkilat üyeleri eşlik etti.