Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İkbal otelde başlayan Afyonkarahisar İl, İlçe ve Belediye Başkanları eğitim seminerine katıldı. Bakan Eroğlu'nun otlele gelişinde davu zurna ekibi ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İkbal otelde başlayan Afyonkarahisar İl, İlçe ve Belediye Başkanları eğitim seminerine katıldı. Bakan Eroğlu’nun otlele gelişinde davu zurna ekibi tarafından karşılandı. Bakan Eroğlu davulcu ile tokalaşarak kısa bir sohbet etikten sonra protokol ve belediye başkanları tarafından karşılandı.
    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu açılış konuşması yaptı. Bakan Eroğlu, “Böyle bir toplantının Afynkarahisar’da yapılıyor olmasından son derece mutlu oldum. Öğrenmenin yaşı yoktur, belediye başkanlığı ve Belediye meclis üyeliği görevleri çok önemli. Bende İstanbul’da İSKİ Başkanı olduğum zaman belediyeciliğin ne kadar zor olduğunu bilen birisiyim. Vatandaş her zaman karşısında önce sizi görür ve olmayacak işleri bile isterler. O nedenle sizlerin görevleri çok zor. Bunları bildiğim için belediyelerimizden gelen her türlü desteği anında ver meye çalışıyorum. Belediyeler başarılı olmak zorunda. İlçe ve illerin başarısı iyi belediyecilikten ve başarıdan geçer. Değerli belediye başkanlarım değerli meclis üyelerim hedeflerinizi büyük tutun, ilk intiba çok önemli, önümüzde yaklaşmakta olan yerel yönetimler seçimleri var. Bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak lazım. Değerli belediye başkanlarımız zaman çok önemli, zamanı iyi planlayıp onu iyi kullanamayanlar her zaman sıkıntı olmuştur. Her zaman gideceğiniz yere ve gelecek olanlar zamana uymalı dakik olun dakik. Sizlerden ricam toplantı yaparken toplantıya kim katılacak, ne kadar sürecek ve ne zaman bitecek. Zamanı iyi kullanın ve zamana mutlaka uyun. Saatlerin değil dakikaların bile çok büyük önemi var. Siz dakik olun ki personeliniz ve hizmet ettiğiniz insanlarda bu dakikliğe uymaya alıştırın. Mutlaka öncelik sıralaması yapın. Öncelik sıralaması yapmayanlar hangi işi ne zaman ve nasıl yapacağına karar veremezse, hiçbir işte başarıya ulaşamazsınız” diye konuştu.