Afyonkarahisar’ın takipçisi olan ve hemen her konuda desteğini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar ekonomisini değerlendirdi.

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda Afyonkarahisar iş insanlarının bulunduğu toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ın yanı sıra Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar geleceğinin parlak olduğunu vurgularken, bu yolda emin adımlarda ilerleyebilmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Afyonkarahisar’ın mevcut potansiyeline yön vermek ve bu durumdan daha çok katma değer sağlamak için her türlü desteği vereceğini belirten Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar’ı hep daha iyi konumda görmek istediğini, bu uğurda yaptığı hizmet, çalışma ve yatırımların sayesinde hayal denilen birçok projenin gerçekleştiğini ve bundan sonrada her şeyin daha güzel olacağını sözlerine ekledi.

 Konuşmaların akabinde katılımcılardan gelen taleplerin dinlenilmesi ve görüş alış verişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.