Erkmen Kasabası’nda bulunan bağ evlerinden televizyon, ziynet eşyaları ve değişik marka kol saatlerini çalan 4 hırsızdan 3’ü yakalandı. Zanlılar M. E., B. K. ve N. E.  hırsızlığı itiraf etti. Diğer zanlının ise Suriye sınırında görevli uzman asker olduğu öğrenildi.
Merkeze bağlı Erkmen kasabasının başı hırsızlık olayları ile dertteydi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu üzerinde titiz bir çalışma yürüttü. Ekipler bağ evlerini soyan hırsızlara yönelik operasyon düzenledi. 4 zanlıda 3’ü kıskıvrak yakalandı.

Zanlıların Erkmen’de ki bir bağ evinden televizyon çaldığı, başka bir adresten televizyon, ziynet eşyaları ve değişik marka kol saatlerinin  çalınması olayına karıştıkları tespit edildi. Hırsızların diğer yandan bir başka evden drone kamera çaldığı da kayıtlar da yer aldı.

Hırsızlık olayına karışan M. E., B. K. ve N. E. isimli şüpheliler yakalandı. Olaylarda çalınan televizyon ve ziynet eşyalarının bir kısmının ele geçirildi. Bu eşyaların sahiplerine geri iade edildiği öğrenildi.Olaya karıştığı öğrenilen ve şu anda halen Suriye sınırında Uzman Erbaş olarak görev yaptığı tespit edilen şüpheli için de çalışmalar sürüyor. Yakalanan 3 şüpheli alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.