TCDD Genel Müdürlüğü Gar, İstasyon, Peron ve Raylı Sistemlerde ERİŞİLEBİLİRLİK Komisyon Üyeleri TCDD 7.Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Heyet ilk olarak TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri yi makamında ziyaret ederek Bölge Müdürlüğünde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası Erişilebilirlik Komisyonu Üyeleri TCDD Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda Gar, İstasyon, Peron ve Raylı Sistemlerde ERİŞİLEBİLİRLİK konusunda Bilgilendirme Toplantısı ve Sunumu; Bölge Müdürü Adem Sivri nin giriş konuşması ve Bölge Müdürlüğü Emlak, Demiryolu Modernizasyon, Demiryolu Bakım, Destek Hizmetleri Servisleri Birim Müdürleri olmak üzere Teknik ve İdari Personelin katılımı ile karşılıklı soru - cevap şeklinde toplantı gerçekleştirildi.

Komisyon Üyeleri TCDD 7.Bölge Müdürlüğü dahili Gar ve İstasyonları ziyaret ederek ERİŞİLEBİLİRLİK açısından gerekli incelemeleri yapacak ve sonuç raporunu bildireceklerdir. Bölge Müdürü Sivri; “Bu Çalışma ile Bölge Müdürlüğümüz tarafından devam eden ERİŞİLEBİLİRLİK Proje çalışmaları ve Eksikliklerin tamamlanmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir.” dedi.