Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana 58 mahallenin tamamını ziyaret eden Başkan Zeybek, ikinci turun ilk ziyaretini Erenler Mahallesine gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Erkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeğiErkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeği

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana 58 mahallenin tamamını ziyaret eden Başkan Zeybek, ikinci turun ilk ziyaretini Erenler Mahallesine gerçekleştirdi.
 

Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çalışma ekibi ile birlikte Erenler Mahallesi’ne giden Başkan Zeybek, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde görerek taleplerini aldı.

“ERENLER’İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Erenler Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan ve mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Zeybek, mahallenin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade ederek altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakların bu sezon sonuna kadar asfaltlanacağını söyledi. Erenler Mahallesini hak ettiği yere getireceklerini dile getiren Başkan Zeybek; “58 Mahallenin tamamını bitirdik. Bugünde ikinci tura başladık. Ekiplerimiz yurtlar bölgesi başta olmak üzere bozulan yolların tamamını freze ile alıp yeniden asfalt serecekler. Erenler Mahallemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

“HİZMETLERİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan ise şunları söyledi; “Sağ olsun Başkanımız her daim bizlerin yanında. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Elini taşın altına koydu. Altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmaları başladı. Ekibine ve kendisine hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Erenler Mahallesi’nin ilgisinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Karadeniz, “Erenler Mahallesindeyiz sağ olsun mahalle sakinlerimiz ilgiyle karşıladılar. Başkanımız tüm mahallelerimizi ziyaret etti, ikinci tura geçti. Bizlerde sürekli Başkanımızın teşkilat olarak yanındayız. Bizim işimiz sahada, sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

“AFYON’UN TÜRKİYE’YE AÇILAN PENCERESİ”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise Belediye öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu Erenler bölgesinin büyük önem verdiğine dikkat çekerek, “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile mahallemizde devam eden çalışmaları inceledik. Erenler Afyonkarahisar’ın Türkiye’ye açılan penceresi konumunda. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum” dedi.