Haber Türk TV'nin sevilen Programı "Burası Hafta Sonu'nun Program Yapımcısı Oylum Talu'nun programına", Afyonkarahisar'dan Ercan ve Aysun Kubaş çifti konuk oldu. 



Eşi ile birlikte Engellilerin'de kendini her platformda kendilerini ve Engellileri ifade edebilmeyi başardığı ve Eşi ile birlikte kendi Tiyatrosunu kuran Ercan ve Aysun Kubaş çifti, Haber Türk TV'de Oylum Talu'nun programına renk kattılar.



Programın başlangıcında kendi sikeçlerini gösteren çift, Bir birini severek evlendiklerini ve Ailelerinin izin vermemesi sonucu Aysun programda,  Ercan Kubaş'a kaçtığını ve sonrasında ailelerin evlilik karşısında destek olduklarını ve mutlu evliliklerinden 2 tane çocuklarının olduğunu söylediler.



Tiyatrolarında 5 tane oyun sergilediklerini, Engelsizsiniz, Önümüzdeki Engelleri kaldırmak için, Hayatın Gerçekleri, Annem için, Annem için yapmış olduğumuz sikecin anlamı, bir Engelli annesi'nin Evladından önce ölmesi, Engelli'nin de en büyük korkusu, Annesinin'de kendinden önce ölmesi, ve en oynadığımız sikeç ise Deli Doktor oyunumuz ile ekip olarak tiyatro oyunları sergilediklerini belirtti.



Oyunları genellikle engelliler üzerine oynadıklarını beliten Ercan Kubaş, Bizim amacımız Egellilere, engelsiz bir hayat sağlanması, bizlere şans verildiğinde neler anlatabildiğimizi göstermek, oyunumuzda küçük çocukları ön plana alıyoruz ki, ilerde büyüdüklerinde Engellilere nasıl davranmaları gerektiği konusunda onları bilgilendirmek istiyoruz; dedi.



Haber Türk TV Program Sunucusu Oylum Talu, Konukları Ercan ve Aysun Kubaş çiftine programa konuk olarak katıldıklarından dolayı teşekkür ederek, sikeçlerinde şaka'da olsa kadınlara el kaldırılmaması tavsiyesinde bulundu.





HABER: AHMET UÇMAK