Afyonkarahisar’da bir dönerci esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla iş yerinde er ve erbaşlara döneri ücretsiz yaptı. Bunu pankartla da duyuran esnaf, "Yemekte üzüm hoşafı ekmek değil döner var” yazısıyla duruma dikkat çekti. 

  Afyonkarahisar’da bir dönerci ustası iş yerinde bir kampanya başlatarak askerlere döneri ücretsiz ikram etmeye başladı. Suriye'de bulunan Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı sonrası destek amaçlı başlattığı kampanyayı ise esnaf iş yerinin girişine astığı “Devletimize ve ordumuza güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Yemekte üzüm hoşafı ekmek değil döner var. Er ve erbaşlara döner bedava” yazılı afişle duyurdu.

  “Devletimizin ve askerimizin yanındayız”

  Dönerci Nevzat Kılınçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrin’e yönelik almış olduğu Zeytin Dalı Harekat’ı kararını sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Bizler Afyonkarahisar esnafı olarak her zaman olduğu gibi devletimizin ve askerimizin yanındayız. Bu zorlu süreçte esnaf olarak askerimize moral olması ve onların yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Artık Çanakkale’deki gibi askerimizin menüsünde üzüm hoşafı ve ekmek yok, döner var” diyerek askere olan desteğini dile getirdi.