Afyonkarahisar kent konseyi Engelliler Meclisi başkanı ve Engelliler Gençlik Spor kulübü yönetim kurulu üyeleri ile kulüp sporcuları, Belediye Başkanı  Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar kent konseyi Engelliler Meclisi başkanı ve Engelliler Gençlik Spor kulübü yönetim kurulu üyeleri ile kulüp sporcuları, Belediye Başkanı  Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Engelliler Meclisi Başkanı Mesut YURT , Engelliler Gençlik ve spor klübü Başkanı Serap GÜDERLER , Türkiye Sakatlar derneği Başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleride katıldı.

Ziyarette kulübün 2018 yılındaki faaliyetleri,etkinlikleri ve sporcuların aldığı başarılar hakkında belediye başkanına bilgi verildi.

Ayrıca Engelliler Meclisi başkanı  Mesut Yurt engellilerin sorunları ve yapılan hizmetlerden duyulan memnuniyeti belediye başkanına  ileterek önümüzdeki yerel seçimlerde kendilerine engelli kardeşlerimiz tarafından destek vereceğini ifade etti.

Belediye başkanı  Burhanettin Çoban ise Engelliler Gençlik Spor kulübüne başarılarının devamını diledi,ayrıca başkan Yurt’a Engelliler Meclisinin çalışmalarından dolayı teşekkür etti.