LimonHost sektördeki faaliyetlerine başladığı günden bu yana müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor. Tüm web projelerini bir arada yönetmek isteyen kişiler ve kurumlar LimonHost’un uygun fiyatlı limitsiz hosting paketleri ile hızlı ve kesintisiz hosting hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Hosting paketleri kullanım amaçlarına göre farklı özelliklere sahip bulunuyor. Bunlar arasında limitsiz hosting hizmeti de bulunuyor. Limitsiz hosting hizmeti sayesinde kullanıcılar, tüm web sitelerini bir web hosting paketi altında yayınlama imkanı sunuyor. Böylece, birden fazla web siesi yöneten kullanıcılar her bir web sitesi için ayrı bir hosting paketi almak yerine, limitsiz hosting paketlerinin limitsiz disk ve trafik özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Bu sayede tüm web sitelerini tek bir hosting paketi altında yayınlayabiliyor ve yönetebiliyorlar. Her bir web sitesi için ayrı barındırma hizmeti alınması maliyetleri artırmasının yanı sıra hosting yönetimi ayrı hesaplarda olduğundan dolayı da zorluklara yol açabiliyor. 

Limitsiz hosting hizmeti yalnızca site barındırmayı sağlamıyor. Aynı zamanda web sitelerinin performansını doğrudan etkileyen RAM, CPU ve trafik gibi kaynakları da sınırsız olarak sunuyor. Limitsiz sunucu kaynakları ile web sitesinin trafiğinin artıp daha fazla disk alanı kullanmaya başladığı durumlarda yavaşlama ve kesinti gibi sorunlarla karşılaşılmamış oluyor. 

Limitsiz hosting paketleri aynı zamanda kullanıcılara sınırsız mail hesabı imkanı da sunuyor. Bireysel ya da kurumsal proje fark etmeksizin kullanıcılar istedikleri kadar e-posta hesabı oluşturabiliyor. Bu sayede; satın alma, muhasebe, kişisel, iletişim formu ya da diğer tüm ihtiyaçlara yönelik olarak farklı e-posta hesapları oluşturabiliyor ve işlerini en etkin şekilde yönetebilme imkanından yararlanabiliyorlar. 

LimonHost kullanıcıları sunucu altyapısı ve LimonHost mühendisleri tarafından oluşturulan web server ve network optimizasyonları sayesinde en üst düzeyde performansa erişebiliyorlar. Kullanıcılar LimonHost hosting paketlerini test edip, memnun kalmamaları durumunda 15 gün koşulsuz iade garantisi sayesinde herhangi bir neden belirtmeden ödedikleri ücretin tamamını iade alabiliyorlar. 

Limitsiz hosting paketleri ücretsiz SSL sertifikası, cPanel ve Plesk Panel, kolay site hazırlama aracı ve 7/24 teknik destek gibi pek çok avantaj sağlıyor. Böylece LimonHost kullanıcıları en ucuz web hosting fiyatlarından yararlanarak projelerini yayınlayabiliyor, gelişmiş yönetimsel özellikler sayesinde tüm işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

LimonHost Hosting Paketlerini İncelemeden Karar Vermeyin

En kaliteli ve ucuz we hosting paketlerinden yararlanma imkanı sunan LimonHost bu özellikleri sayesinde sektördeki payını artırmaya devam ediyor. LimonHost’tan ihtiyaçlarına göre bir web hosting hizmeti alan kullanıcılara, paket içeriklerine göre sunucuda özel bir alan ayrılıyor. Bu alana yükledikleri dosyalar sayesinde web sitelerine dünyanın her yerinden kesintisiz bir şekilde erişmek mümkün olabiliyor. 

LimonHost’un ücretsiz alan adını kapsayan hosting paketlerinden satın alan kullanıcıların alan adı kaydı hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ücretsiz domain kaydının yapılması ile birlikte LimonHost sunucularına, kullanıcının seçmiş olduğu paket tanımlanıyor. Ardından alan adının sayısal bir veriye dönüşmesini sağlayacak olan DNS kayıtları ekleniyor. Bu işlemin ardından DNS kayıtları dünyanın farklı yerlerinde bulunmakta olan DNS sunucuları ile eşleniyor. Yaklaşık bir dakika içerisinde son derece hızlı bir şekilde tamamlanıyor ve kullanıcılara ihtiyaçları olan bilgilerin yer aldığı bir e-posta gönderiliyor. 

LimonHost7/24 Teknik Destek İle Kullanıcılarının Yanında

Web sitesi açmak isteyen kullanıcıların öncelikle bir internet siesi adresi belirlemesi gerekiyor. Internet sitesinin adresi alan adı ya da domain name olarak adlandırılıyor. Alan adı almak isteyen kişiler LimonHost web sitesi ana sayfası üzerindeki alan adı arama bölümünden kontrol ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. 

Web sitesi açmak isteyen kullanıcılar LimonHost’un ücretsiz domain içeren en kaliteli ve ucuz hosting  hizmetlerinden birini tercih ederek tüm ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Web sitesinin yüksek erişim sağlayacağı durumlarda sınırsız trafik ve sınırsız web disk alanına sahip paketlerin tercih edilmesi daha doğru bir tercih oluyor. 

Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik en uygun paketi seçtikten sonra satın al butonuna basıp; alan adı arama, alan adı yapılandırma ile hosting yapılandırma adımlarını tamamlamalarının ardından web siteleri kullanıma hazır hale geliyor. 

Mevcutta bir web sitesi olan kullanıcıların ekstra bir alan adı almaları gerekmiyor. Bununla birlikte seçtikleri hosting hizmet paketleri dahilinde yer alan fırsatlar doğrultusunda ücretsiz alan adı da alabiliyorlar. İhtiyaçlarına en uygun olacak hosting paketini belirleyip ödemelerini tamamlamalarının ardından yönetim panelini kullanarak server yönlendirmelerini gerçekleştirebiliyorlar. Kullanıcılar, LimonHost’un web hosting paketlerinde yer alan ücretsiz SSL sertifikası hizmeti ile Google aramalarında üst sıralara çıkabilme imkanından da yararlanabiliyorlar. 

LimonHost’un tüm hosting paketlerinde e-mail hizmeti bulunduğundan ek bir hizmet alınmasına ihtiyaç duyulmuyor. Hosting hizmetinin alınmasının ardından e-posta kullanımı ile ilgili bilgiler kullanıcılara detaylı bir şekilde iletiliyor. Hosting taşıma hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcılar LimonHost teknik ekibi ile iletişime geçtikleri takdirde hızlı çözümlerden yararlanma imkanı elde edebiliyorlar.