Ülkemizin ve ilimizin önde gelen termal tesislerinden olan İkbal Termal Otel, Ramazan ayı için markasına ve kalitesine yakışır şekilde hizmet vermeye devam ediyor.
11 ayın sultanı Ramazan ayının o muhteşem atmosferini, geleneksel Türk mutfağının birbirinden lezzetli iftar yemeklerini İkbal Termal Otel kalitesi ve farkıyla misafirlerine sunuyor. İkbal Termal Otel Ramazan ayı iftar davetlerinin ilk ve tek adresi olmaya devam ederek, adından söz ettirmeyi başarıyor.
“YÖRESEL LEZZETLER İLGİ ODAĞI OLUYOR”
Temmuz ayının sıcaklığı ile birleşen Ramazan ayında yöresel Türk mutfağının birbirinden eşsiz lezzetleri ve zengin açık büfesi ile misafirlerine İkbal markasına ve kalitesine yakışır hizmet verdiklerini dile getiren İkbal Termal Otel Genel Müdürü Orhan Kuş, iftariyelikler, çorba çeşitleri, zeytinyağlılar, salata çeşitleri, tatlı ve meyve çeşitleriyle gelen misafirlerin önce gözlerine sonra midelerine hitap ettiklerini kaydetti. Genel Müdür Kuş, “Bu lezzetleri sunarken de misafirlerimize Ramazan ayının o muhteşem atmosferi içerisinde fasıl müziği eşliğinde güzel bir iftar yaşatıyoruz” dedi.
“BİREYSEL YA DA GRUP REZERVASYONLARI ALINIYOR”
Bireysel ya da grup olarak rezervasyonların alındığını da belirten Genel Müdür Orhan Kuş, geçmişten günümüze varlığını sürdürmeyi başarmış eski Ramazan lezzetlerini de konuklarıyla paylaşmayı ihmal etmediklerinin altını çiziyor. Genel Müdür Orhan Kuş, açıklamalarında bireysel katılımlara, grup davetlerine, şirket davetlerine hizmet verdiklerini de dile getiriyor.
“SAHUR SOFRALARI İLE KONUKLARIMIZIN KARŞISINA ÇIKIYORUZ”
İftar yemeklerinin yanı sıra sahur sofralarında da zengin bir mutfakla hizmet verdiklerine de dikkat çeken Genel Müdür Orhan Kuş, iftar menülerine oranla daha aperatif seçeneklerin olduğu menüler ile konukların karşısına çıktıklarını söyledi. Ramazan ayının muhteşem atmosferini, geleneksel Türk mutfağının birbirinden lezzetli iftar yemeklerini İkbal Termal Otel kalitesi ve farkıyla halka ve diğer tüm misafirlere sunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Genel Müdür Orhan Kuş, bu ayrıcalığı herkese yaşatmak için herkesi İkbal Termal Otel’e beklediklerini sözlerine ekledi.