Emirdağspor’un BAL’daki rakiplerinden Emrespor ile eleme maçlarındaki rakibi Silivrispor da 3. Lig’e terfi eden takımlar arasında yer aldı.
2011-2012 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3. Lig’e çıkan 8 takım belli oldu. Geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalar sonunda, Bergama Belediyespor, Silivrispor, Kahramanmaraş Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Çorum Belediyespor, Emrespor, Fatih Karagümrükspor ve Derince Belediyespor rakiplerini eleyerek TFF 3. Lig’e çıktı. Bölgesel Amatör Lig’in 7. Grubu’nda ilimiz temsilcisi Emirdağspor ile aynı grupta yer alan Isparta Emrespor Profesyonel Lig’e merhaba diyen ekipler Arasında yer aldı. Emirdağspor’un eleme maçlarının ikinci turundaki rakibi Silivrispor da Bursa temsilcisi Merinosspor’u uzatmalarda yenerek 3. Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı.
Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’de terfi edecek son takım ise dün oynanan Refahiyespor-Zara Belediyespor maçından sonra belirlendi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşmada Zaraspor’u 2-0 yenen Refahiyespor önümüzdeki sezon 3. Lig’de oynamaya hak kazandı. (Gazete 3)