Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk ve Dinar İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ziyaret etti. 

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk ve Dinar İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı ziyaret etti. 





Ziyaret kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya günün anısına Kuran-ı Kerim ve şanlı Türk Bayrağımızı takdim etti. 







Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Vatanı uğruna gözlerinin kırpmadan şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimiz ile şehitlerimizin yakınları bizim başımızın tacıdır. Şehitlerimize minnettarız. Belediye olarak Gazi ve Şehit Ailelerimize indirimli su tarifesi uygulamasını hayata geçirdik. 2019 yılı haziran ayından bu yana uygulamamız devam ediyor. Her zaman Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yanındayız.” dedi.