İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Emniyet Teşkilatı, Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesaj ile bağış kampanyasına destek verdi.



Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıldönümü dolayısıyla kutlanan Polis Haftası kapanırken İl Emniyet Müdürlüğü’nden anlamlı eğitime anlamlı bir destek geldi. İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Emniyet Teşkilatı, Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesajla bağış kampanyasına destek olarak toplumsal konulardaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu.

 

EĞİTİM İLE SUÇ ORANI DÜŞER

Eğitim ve öğretimin ülkemiz için son derece önemli olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, “İstatistikler ve tecrübeler göstermiştir ki eğitim düzeyinin arttığı toplumlarda suç oranları düşmektedir. Afyon Eğitim Vakfı’nın gençlerimize verdiği destek, geleceğimize yapılan yatırımdır. Afyon Eğitim Vakfı’nı verimli ve sonuç alan çalışmaları dolayısıyla kutluyoruz” dedi.

 

EMNİYET TEŞKİLATI GÖZBEBEĞİMİZ

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ise Emniyet Teşkilatı’na teşekkür etti. Diker, “Ülkemizin gözbebeği olan Emniyet Teşkilatımız’ın 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüz ve değerli polislerimiz Polis Haftası’nda Afyon Eğitim Vakfı’nın kısa mesajla bağış kampanyasına destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.