Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, 9 - 12 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 25. kez kapılarını açacak.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT, 9 - 12 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 25. kez kapılarını açacak.


Fuar her yıl 45.000'e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlayacak.

Türkiye'de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye'de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına, yerli ve yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan EMİTT 2022 Fuarı, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları da sunabilen bir platform.

İSTANBUL'DA AFYON LEZZETLERİ KONUŞULACAK

Afyonkarahisar'ı her platformda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını aktaran Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ,"EMİTT 2022 Fuarında amacımız şehrimizin tarihini, kültürünü, ekonomik değerleri ve tescilli lezzetlerini fuara gelen yerli ve yabancı katılımcılara tanıtmak. Turizmde önemli bir potansiyeli olan şehrimizi tanıtmak, kendi turizmimize katkı sağlamak en büyük hedefimiz. EMİTT 2022 Fuarında Salon 2/A-271 numaralı stantta olacağız. Eminiz ki diğer fuarlarda olduğu gibi İstanbul'da da Afyon lezzetleri konuşulacak. Herkesi Afyonkarahisar standına davet ediyor, lezzetlerimizi ve şehrimizi tanımalarını istiyorum. Fuarda görev alacak olan mesai arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum" dedi.

AFYONKARAHİSAR'IMIZI TANITMAYA VE DUYURMAYA DEVAM EDİYORUZ

EMİTT Fuarının dünyanın en büyük ve en önemli 5 fuarı arasında olduğunu kaydeden Başkanımız Mehmet Zeybek , Fuarlara oldukça iyi hazırlanıyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın gözdesi Afyonkarahisar standı olacak. Meşhur Afyon sucuğu, Afyon lokumu, tescilli yöresel lezzetlerimiz ve daha fazlası misafirlerimize ikram edilecek. Belediye olarak şehrimizin tanıtımı adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. Şehrimizi böylesi önemli platformlarda başarı ile temsil etmenin mutluluğu içerisindeyiz. İmkânlarımız dâhilinde tüm fuarlarda yer alarak bu güzel ve kadim şehrimiz Afyonkarahisar'ı tüm yönleri ile anlatmaya, tanıtmaya devam edeceğiz diye konuştu.