Emirdağ Şehir Kütüphanesine Kavuşuyor

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun talimatlarıyla isteyen herkesin kitapla buluşmasına yardımcı olmak amacıyla Aziziye Kültür ve Sanat Merkezi içerisine Şehir Kütüphanesi yapıldı.
Öğrencilerin sosyal, kültürel, eğitim programlarının yanı sıra kariyer yaşamlarına da destek olarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlama noktasında önemli bir boşluğu dolduracak olan Emirdağ Şehir Kütüphanesi, 800 metrekare alana sahip. Emirdağ'da ilk olacak uygulama kapsamında kütüphane içerisinde çocuk kütüphanesi, çalışma alanları, etüt salonu, öğrencilerin keyifli zaman geçirebilmeleri için farklı donatılar yer alacak.

Ayrıca sınırsız internetin bulunacağı Şehir Kütüphanesinde öğrencilere ücretsiz çay ve kahve hizmeti de sunulacaktır. İçerisinde onbinlerce kitap olan Şehir Kütüphanesi haftasonu da dahil gece 23.00'a kadar öğrencilerin hizmetinde olacaktır.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda, bir milletin hafızasını oluşturan kütüphaneler, geçmişi geleceğe taşıyan en önemli yapılardır. Geleceğimiz olarak gördüğümüz gençlerimizi ilim yuvalarında görmek için projelendirip yaptığımız Şehir Kütüphanesi sayesinde öğrencilerimiz hem sosyalleşecek, hem de kültürel anlamda kendini geliştirebilme fırsatı bulabileceklerdir." ifadelerini kullandı.