EMİRDAĞ’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayında düzenlediği etkinliklere katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.
AK Parti Milletvekili Ürün, AK Parti Emirdağ İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği Ramazan programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ürün, Türkiye’de Ramazan ayının pek çok Müslüman ülkeye kıyasla huzur içinde geçtiğini belirterek “Şükürler olsun ülkemizde mübarek Ramazan ayı kazasız, kedersiz geçiyor. Yüce Allah’ımdan dileğimiz başta komşumuz Suriye olmak üzere, Arakan’da ve daha bu mübarek ayı sıkıntılarla geçiren Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntılı günlerden kurtulmalarıdır” diye konuştu.
AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları’nın Kent Ormanı’nda düzenlediği programa Milletvekili Ürün’ün yanı sıra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hüseyin Duran, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Demir, Mevlüt Ergürbüz, AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekber Şimşek ile çok sayıda partili katıldı.
Emirdağ’daki programının ardından Ürün, Gömü beldesine geçerek Belediye Başkanı Hakkı Tekin’i ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.