Emirdağ eski Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'yu sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirdi.



Kargın, açıklamasında "BELEDİYE'Yİ ENİŞTE Mİ YÖNETİYOR?.." diye sordu...



İŞTE O AÇIKLAMA...





"Emirdağ Belediyesini kim yönetiyor?...

Yapacak işiniz yatacak yeriniz yok...

Haftasonu oynanan futbol müsabakasının da mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından lige yeterince hazırlanmadan giren Emıirdağ Spor yöneticisi sert bir açıklamada bulunarak linç girişimine başlamış ve sosyal medayada yapılan yorumlarla başarısızlığın sebeplerini başka yerlerde aramıştır.

Sezon boyunca galibiyete hasret kalan ve malesef düşme potasına demir atan takımımızın son oynanan maçta hakem hatasıyla yenildiği ve bunun sebebininde İl Hakem Komitesi Başkanı ve aynı zamanda belediye personelinden olan müdür kadrosunda bulunan Süleyman Güneş olduğu iddia edilmiştir.

Yapılan açıklamanın spor ahlâkı,etik kurallar ve genel ahlâk değerlerinden uzak olduğu,bu açıklamaya yapılan yorumlardan belediye başkanının eniştesi tarafından yapılan yorumun,hukuki ihlaller,tehdit ve şantajlar,tahrikler ve hedef göstermeler içermesi işin en üzücü yanıdır.

Yenilgeye sebep gösterilen belediye personeli Süleyman Güneşi işten atmayı,görevden almayı,haritadan yer beğendirmeyi emreden bu zevatın Emirdağ Belediyesi,Emirdağ Spor Kulübü ve Adli yargıdaki yeri nedir ki bı tehditlerde bulunabilmektedir?

Belediye seçimlerindeki katkı bu hadsizliği yapma hakkını bu zevata vermeyi mi gerektiriyor?

Tasvip etmemekle birlikte,başarısızlığa kılıf arayan Kulüp başkanının durumu iyi kötü anlışılabilmekteyken,zurnanın son deliği dahi olmayanların bu hadsiz hali neyin nesidir?...

Enişte bey emir verdikten sonra bugün öğrendiğimiz kadarıyla Süleyman Güneş şu kış gününde Afyonun en uzak ilçelerinden Sandıklı Belediyesine üç ay geçici görevle sürgün edilmiştir.

Belediye personeli içerisinde,hemde hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan meslekte yükselme sınavlarını alnının teriyle kazanarak müdür ünvanını alan tek kişi olan Süleyman Güneşin,belediyenin liyakatli personele ihtiyacının had safhada olduğu şu dönemde nüfusu,personel sayısıve bütçesi bizden daha fazla olan Sandıklıya sürülmesi, hele hele bu sürgünün belediyenin hiçbirşeyi olmayan enişte sıfatlı zevatın emriyle yapılması devlet adabına,süregelen geleneğe ve büraksi teamüllerine çok büyük hakarettir...

Emri verenin emri,sosyal medyada alenen yer almakta,önceki dönemlerdeki yerel yöneticilere,futbolcu ve kulüp yöneticilerine yönelik onur kırıcı ithamları herkesçe görülmektedir.

Seçim kazanmak ahlâksızlık yapma hakkını,hadsizlik yapma cüretini,boyundan büyük ağzıdolusu açıklamalar yapmayı kimseye vermez,veremez.

Enişte sıfatlı zevatın gücü,Türkiye haritasında Sandıklıya kadarmış.Halbuki Edirneden Karsa kadar büyük bir haritamız varken,suçu önceki dönemde başkan yardımcısı olarak Emirdağ Belediyesine gece gündüz hizmet vermekten başka birşey olmayan Süleyman Güneşin,enişte gücü ve parti nefretiyle il içine sürgün edilmesi ilçede iktidar gücünü istismar edenlerin gücünün abartıldığı gibi olmadığının açık ifadesidir.Olan güçleri bu kadarmış

Enişte zevatına gelince;

Gentten gel,sandıklıya adam sür...Sonra gül.

Bence gücün yetiyorsa Sandıklı yetmez gel Karsa sür aga

Sür ki millet Gentten gelen enişte gücü görsün"