Emirdağ Belediye Başkanlığı ile Bem Bir-Sen Sendikası arasında 2021 yılını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Emirdağ Belediye Başkanlığı ile Bem Bir-Sen Sendikası arasında 2021 yılını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Emirdağ Belediyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin faydalanacağı Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS), Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile Bem Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Muhittin OK ve beraberindekilerin katılımı ile gerçekleşti. Bem Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Muhittin OK, “Belediye Başkanı Serkan Koyuncu her yıl bir önceki sözleşmeye göre daha yüksek oranlarda SDD vererek memur ve sözleşmeli personellerimizin hayat refahını artırmaktadır.

Personellerin başkan Koyuncu'nun projelerini uygulamasında bu sözleşeme sayesinde performanslarını artıracaklarına inanıyorum ve hayırlı olsun” dedi.

“Biz bir aileyiz”

Sözleşmenin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Serkan Koyuncu, “Çalışanlarımızın her türlü hakkı ve hukukunu gözeten bir yönetim anlayışı ile hareket etmeye devam ediyoruz. Belediye çalışanlarımız, memurlarımız ve sözleşmeli personellerimiz bizim ailemizin ferdidir. Onların özlük haklarını, mali haklarını ne kadar düzeltebilirsek onların daha verimli çalışmalarını ve akşam da mutlu bir şekilde evlerine gitmelerini sağlarız diye düşünüyorum. Ekonomik koşulları da dikkate alarak, çalışanlarımıza en iyi rakamı vermeye çalıştık. Sözleşmenin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.