Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi Araç Filosuna 2 Temizlik Aracı Daha Ekledi

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu



Araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyen Emirdağ Belediyesi daha seri hizmet ve daha temiz bir ilçe için belediye araç filosuna yol süpürme aracı ve çöp kamyonu ekledi.

Emirdağ için her şeyin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduklarını ve temizlik aracı konusunda dışa bağımlılığın bittiğini ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, " 'Temiz Çevre Temiz Emirdağ ' sloganıyla çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yüksek verim sağlayan iki adet temizlik aracını belediyemiz araç filosuna ekledik. Böylece dönemimizde aldığımız temizlik aracı sayısı dörde ulaştı.

Göreve geldiğimizden bugüne kadar Kadim şehrimize daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni ve modern araçlarımızla daha nitelikli ve seri hizmet vermek istiyoruz. Alınan yeni araçlarımız sayesinde meydanlarımız, yollarımız, pazar yerimiz modern ve seri bir şekilde temizleyecek.

Tamamen belediye imkanlarıyla satın alınan araçlarımızın, çalışmalarımızın, yatırımlarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.