Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulunu kan-bul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulunu kan-bul etti.

Başkan Zeybek , konuklarına Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarete, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

“Hiçbir zaman basını kendimizden farklı görmedik” diyen Başkan Zeybek, “İl Başkanlığı dönemimde olsun Belediyeye geldiğimiz dönemde olsun basını kendimizden farklı görmedik. Her şeyimiz açık, şeffaf olmaya, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalışıyoruz. Hatalarımız var mı dır? Elbette hatalarımızda olabilir. Basınımız yeri geldiği zaman eleştirilerini de yapacak. Bizde bu eleştirileri dikkate alacağız. Afyonkarahisar basınındaki arkadaşlarımızın hakkaniyetli davrandıklarını biliyoruz. Özellikle kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Afyonkarahisar basınıyla olan sıcak ilişkilerine dikkat çekti.
Başkan Zeybek’in gerek Belediye Başkanlığı döneminde gerekse daha önceki dönemlerde görev aldığı süreçte basınla hep istişare ve diyalog içerisinde olduğunu söyleyen Sezer Küçükkurt; “ Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Başkanımızı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.  Kendisi göreve geldiği günden bu tarafa olsun, bundan önceki görevlerinde olsun Afyonkarahisar basınıyla hep istişare ve iyi diyaloglar içerisinde olan birisi. Bugün Belediye Başkanlığı makamında da bu güzel diyalogları, sıcak ilişkileri kendisiyle devam ettiriyoruz” dedi.

Başkan Zeybek’in basının talep ve sıkıntılarına gereken desteği verdiğini söyleyen Küçükkurt; “ Sağ olsun Başkanımız Afyonkarahisar’da basın kuruluşları olsun, basın mensupları olsun kimin bir sıkıntısı, ihtiyacı yada belediye ile ilgili bir talebi varsa samimiyetle karşılıyor, gereken desteği gösteriyor. Kendisine Yönetim Kurumu Üyelerimiz adına bu güne kadar ilişkilerdeki hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.  Bugünde, 2021 Aile Yılı" çalışmaları olsun, pandemi sürecinde esnafımıza sağlanan destekler olsun ve belediyemizin diğer imkânlarında basın camiasıyla olan işbirliğinin nasıl arttırabileceğimizi istişare etmek üzere kendisini ziyaret ettik. Bu vesileyle desteklerinden dolayı yönetim kurulu üyelerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.