Ekşioğlu Milsapark Resıdence ortakları için tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda firma ve proje detayları hakkında bilgiler verildi.

 

Ekşioğlu Milsapark Resıdence Tanışma Toplantısı dün öğleden sonra MCG Çakmak Otel Opal Salonunda gerçekleştirildi. Tanışma toplantısında yapımı planlanan resıdence hakkında katılımcılara videolar eşliğinde bilgi verildi.

 
MilsaPark Residence İle İlgili Detaylı Bilgi Almak Ve İletişime Geçmek İçin Lütfen Tıklayınız

 


Ekşioğlu Milsapark Resıdence 37 bin metrekarelik bir arsa üzerine kurulurken, 11 bloklu, 534 adet rezidans ve 49 adet ticari üniteden oluşan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu geniş sosyal imkanlara sahip modern, kusursuz ve kaliteli mimarisi, iç mimari tasarım ve uygulamasıyla işlevsellik ön planda tutularak, aile yaşamı ve komşuluk ilişkileri ise merkeze alınıyor.







“PROJEMİZ ZAMANLA DAHA DA KIYMETLENDİ”

Ekşioğlu Milsapark Resıdence Toplantısı açılış konuşmasını Milsapark Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Çelebi yaptı. Çelebi, organizasyonu düzenleyen Ekşioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekşi nezdin de tüm yönetim kurulu üyelerine, çalışanlara, organizasyona emeği geçenlere teşekkür etti. Resıdence yapım planlamasının güzel bir hayalle başladığını belirten Çelebi, “Zorlu ve meşakkatli bir yolda hep beraber ilerliyoruz. İnşallah bu hayalin gerçeğe dönüşeceğinden hiçbir zaman şüphemiz olmadı, ümidimiz kırılmadı. Bu yolda ilerlerken de beraber çalışacağımız ekip arkadaşlarımızı tanıdıkça artık hayalimizin gerçeğe dönüşeceğine olan inancımız kat ve kat artmış durumdadır. Hakikaten meşakkatli bir süreç yaşadık. Ancak bizimle birlikte olan değerli 225 ortağımızın metanetli duruşu, anlayışı ve hoşgörüsüyle projemize asla değer kaybettirmeden hatta zamanla daha da kıymetlendirerek şükürler olsun bugünlere kadar geldik” dedi.



“İNŞALLAH ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKARIZ”

Ekşioğlu Milsapark Resıdence Projesinde yeni bir ortağın olduğunu açıklayan Milsapark Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Çelebi, “Ekşioğlu Holdingi tanıdıkça biz doğru insanlarla yol aldığımızı anladık. Profesyonel 46 yıldır inşaat tecrübesi olan bir firma. Bu zamana kadar yaptıkları projelerle hakikaten ülkemizin birçok iline değer katmış bir firma ile beraber çalışıyoruz. Özellikle proje ortağımız diyorum. Bu projeyi beraberce hayata geçirmemizi bir ortaklık olarak görüyoruz. Hepinizin de bu şekilde gördüğünden eminim. İnşallah dilediğimiz şekilde buradan yüzümüzün akıyla çıkarız” diye konuştu.







“GEMİ KAPTANI EKŞİOĞLU HOLDİNG”

Türkiye de ekonomik verilerin son dönemlerde oldukça sorunlu, sıkıntılı olduğuna değinen Çelebi, “Türkiye’nin ekonomide ki lokomotifi olan inşaat sektörü de hakikaten zorlu bir süreçten geçiyor. İnşallah bu durumdan da Allah’ın yardımıyla inayetiyle, vatandaşlarımızın bilinçli davranışlarıyla kurtulacağımızdan eminiz. Fakat ben şunu gözümde şöyle canlandırıyorum; Şu anda fırtınalı bir denizde ilerliyoruz. Ancak gemimiz sağlam. Neden diye sorulursa, çünkü biz Afyon’da bir toplu konut için neredeyse en değerli araziye sahibiz. Değerli bir arazimiz var. Lokasyonumuz oldukça iyi. Bizim sağlam bir kaptana ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun 46 yıllık tecrübesiyle Ekşioğlu Holding bu geminin kaptanlığını üstlenmiş durumda” şeklinde konuştu. Tanışma toplantısı Ekşioğlu firmasının tanıtıldığı videonun izlenmesi ile devam etti. Proje Müdürü Erhan Altuntaş proje hakkında video eşliğinde katılımcılara bilgiler verdi.



MilsaPark Residence İle İlgili Detaylı Bilgi Almak Ve İletişime Geçmek İçin Lütfen Tıklayınız