Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu, Sosyal Yardımlaşma Klübü tarafından başlatılan proje kapsamında, ilçedeki öğrencilerin sınav stresini atması, tecrübe kazanması, sınavda yaşabilecek her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmaları ile fırsat eşitliğini yakalayabilmeleri adına Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte imzalanan protokol kapsamında bir dizi sınav takvimi hazırlandı..

İlçede 5. 6. 7. ve 8. Sınıflar için birinci ve ikinci dönemi kapsayacak şekilde sınav takvimi oluşturulmuştur. Hazırlanan bu sınavlar tamamen ücretsiz olup Sandıklı Belediyesi tarafından finanse edilecektir.

Yapılacak olan sınavlar için Ali Çetinkaya Okul Müdürü Süleyman Çetinkaya’nın makam odasında atılan imzalar ile hayata geçirilen proje kapsamında bir açıklama yapan okul müdürü Süleyman Çetinkaya; “Öğrenci kardeşlerimizin sınav stresini ortadan kaldırmak, maddi olarak zor durumda olan ve çocuklarını böyle deneme sınavlarına tabi tutamayan ailelere destek olabilmek için okulumuz tarafından başlatılan projeye desteklerinden dolayı Sandıklı Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum.

Ayrıca bu sınavın öğrencilerimize ücretsiz verilmesini sağlayarak finanse eden, bununla da yetinmeyip, sınavlarda evlatlarımızın kullanacağı kalem, silgi, kalemtraş gibi malzemeleri set halinde kendilerine temin eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ayrıca teşekkür ediyorum. Eğitim ve öğretim camiasından gelen bir eğitimci olarak bizlere her konuda verdiği desteklerden dolayı müteşekkiriz.” İfadelerini kullandı.