Ahmet Karahisari Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu açıldı

Vali Mustafa Tutulmaz ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu gençlerimizin eğitimi konusunda sayısız fayda sağlayacak olan, 6 kat üzerine yapılan ve 8400 m2 kapalı alandan oluşan Afyonkarahisar İlim Yayma Cemiyeti Ahmet Karahisari Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Karçiçeği Anaokulu ve Kültür Merkezi binasının açılışını gerçekleştirdiler.

 Açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz ve Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yanı sıra, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tütün,  İl müdürleri ve diğer protokol üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Güzel hizmetlere imza atıldı

Açılışta konuşan Eski Bakan Eroğlu ise;. 68 yıl önce gönül insanlarının kurduğu bu cemiyet Türkiye’de çok güzel hizmetler yaptı. Manevi hayatın gelişmesine ve kişilerin en iyi şekilde yetişmesine katkıda bulundu. " dedi. Konuşmaların ardından Vali Tutulmaz, Eski Bakan Eroğlu ve diğer protokol üyeleri 8 Mayıs 2016 tarihinde, 3718 m2 arsa üzerinde temeli atılan Afyonkarahisar İlim Yayma Cemiyeti Ahmet Karahisari Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Karçiçeği Anaokulu ve Kültür Merkezi binasının açılışını gerçekleştirdiler