EĞİTİM İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemin başlaması nedeniyle, Sandıklı İlçesi İlk ve orta okulları ile liselere ziyarette bulunarak, Geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ikinci yarı yıl için başarı dileklerinde bulundu. Mustafa GÜREL, okul ziyaretlerine kendi okumuş olduğu Ali Çetinkaya Orta Okulundan başladı.

            Ziyaretlerde okulların sorunlarını dinleyen Sandıklı Belediye Başkan adayı Mustafa GÜREL, okul idarecilerimizle uyumlu çalışıldığında, okullarımızın çözülemeyecek sorunlarının olmadığını, eğitim çalışanları ile istişare edildiğinde her türlü problemin üstesinden kolaylıkla gelinebileceğini belirterek, eğitime yapılan yatırım en önemli yatırımdır, dedi. Mustafa GÜREL,  eğitim yatırımında tasarruf olmaz. Bizim başkanlığımızda okullarımızın ihtiyaçları için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Milli eğitim ve okullarımızla beraber, Sandıklı eğitiminin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız dedi.

            Mustafa GÜREL, her sabah ailelerimiz çocuklarını okula götürürken,  başı boş sokak hayvanlarından rahatsız oluyorlar. Çocuklar okullara korkarak geliyor. Biz, çocuklarımızın okullarına korkmadan gelmeleri için, başı boş sokak hayvanlarını, hayvan barınağına toplayacağız . Artık çocuklarımız korkmadan okullarına gidebilecekler.

            Ayrıca çocuklarımızın zamanlarını daha iyi geçirebilmeleri ve sağlıklı birer bireyler olabilmeleri için, okul bahçelerinde, eğer bahçeleri uygun değilse de okullara en yakın uygun yerlerde sosyal aktivite alanları yapacağız.

            Ayrıca belediye hizmetlerinin reklamını yapmak adına basılan, gazete, dergi, broşür gibi metaryallerin basımından vazgeçerek, buradan yapılacak tasarruf ve belediyenin imkanları ile Sandıklı’daki tüm ilk ve orta okullar ile lise öğrencilerinin defter ihtiyaçları Sandıklı Belediyesi  tarafından karşılanacaktır. GÜREL, Öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu söyledi.

            GÜREL’i sıcak ilgiyle karşılayan, İlçemizde görev yapan okul idarecileri ve öğretmenlerimiz de yapılan ziyaretden dolayı teşekkür ederek, ilçemiz eğitim ve öğretiminin daha ileriye gitmesi için çalıştıklarını, bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral olduğunu söylediler.