Eğitim Bir Sen  Afyonkarahisar Merkez İlçe okul yöneticileri tercih değerlendirme toplantısı  Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Uygulama Otel kısmında gerçekleştirildi.

Toplantı Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN’ın açılış konuşması ile başladı.

Şube Başkanı ARSLAN; “Geçtiğimiz günlerde, Ekip verimliliğini en üst düzeye çıkaran, yenilikçi, yeniliklere öncülük eden, dinamik tartışmalarla, karmaşık zorlukları yönetebilen ve ortaya çıkan fırsatları değerlendirmeye yardımcı olacak yönetim teorilerini ve liderlik uygulamalarını konu alan, yönetici arkadaşlarımızın ihtiyaç duyabileceği konularda planladığımız yönetici akademi eğitimimizi tamamladık.

Toplumun geleceğini değiştirme gücüne sahip olan okulların başarılı olmalarında iyi yönetilmeleri en önemli unsurdur. Okullarımızda, başarı odaklı, pozitif bir okul kültürü oluşturan tüm yönetici arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum.

Her iş ekip halinde yapıldığında, sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır. Bireysel olarak ulaşamayacağımız hedeflere varmanın tek yolu iyi bir takım çalışmasıdır, örgütlü mücadeledir. Okul/Kurum Müdür ve Müdür Yardımcısı arkadaşlarım, okullarınızdaki tüm çalışanlarınız ile bir ekip ruhu ile çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Ekip ruhunun getirmiş olduğu başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Dört ya da sekiz yıllık görev süresinin sona ermesine bağlı olarak yeniden görevlendirme müracaat süreci başlayan yöneticilerimizin yeni atanacakları yerlerde emek ve gayretleri ile başarılı çalışmalara imza atacaklarına inancımız tamdır.

Eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesinde biz çalışacağız, hizmet üreteceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki eğitim çalışanları gayretin ve hizmetin en güzeline layıktır. İmkânlarımızın limitlerinde, yapılamayanları yapmaya, güzel bir örneklik ortaya koymaya devam edeceğiz.

Katılım ve katkıları ile toplantımızı kıymetlendiren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbimiz toplantımızı hayırlı adımlarımızı bereketli eylesin. Ahdimiz ve kardeşliğimiz üzere ayaklarımızı sabit kılsın.” dedi.