Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu toplantısını  Afyon Öğretmenevinde gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Divan Kurulu toplantısını  Afyon Öğretmenevinde gerçekleştirdi.

 

Öğretmenevinde yapılan Şube Divan Toplantısına şube yönetim kurulu üyeleri, kadınlar komisyonu, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ile 17 ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN’ın açılış konuşması ile başladı.İlçe Temsilcilerinin değerlendirmeleri ile devam etti.

Mustafa ARSLAN ‘’2019 Mayıs mutabakatlarında Afyonkarahisar Eğitim Bir-Sen’in tüm ilçeler ve il bazında yeniden yetkili sendika olması nedeniyle şube yönetim kurulumuza, kadınlar komisyonumuza, denetleme ve disiplin kurulu üyelerimiz ile 17 ilçe yönetim kurulumuza, her daim desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

ARSLAN; “Sendikacılığa farklı bir soluk ve bakış açısı getiren Eğitim Bir-Sen´in farkı problem odaklı değil; çözüm odaklı çalışmasıdır. Yapmış olduğumuz sendikacılıkta yine kendi yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve çözüm önerilerini söylemeye devam edeceğiz. Okul-kurum çalışmalarımıza durmadan, eğitim çalışanlarından aldığımız güçle devam edeceğiz. Çözümün ve yeniliklerin adresi olmaya devam edeceğiz.’’dedi

İlçe Temsilcilerinin değerlendirmeleri ile devam edilen toplantı öğle yemeği ile sona erdi.