Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 2 No’lu Şube Başkanı  Mustafa İşbilir şehitlerimiz için lokma tatlısı dağıtarak basın açıklması yaptı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 2 No’lu Şube Başkanı  Mustafa İşbilir şehitlerimiz için lokma tatlısı dağıtarak basın açıklması yaptı;

 Bugün içerisinde yaşadığımız dünyanın neredeyse her bölgesinde, terör örgütlerinin kan döktüğü birçok ülkede, terör sorunuyla karşılaşmaya ve farklı ideolojilere sahip terör örgütleriyle mücadeleye devam edilmektedir. Bunun örneklerinden biri de Ülkemizin PKK/YPG’ye karşı verdiği mücadeledir. Ülkemiz son 35 yıldır, doğrudan ya da dolaylı olarak hayatın tamamını olumsuz etkileyen teröre maruz kalmaktır.

Terör, en büyük maliyeti başta insan hayatı olmak üzere, ekonomiden siyasete, eğitimden kamu güvenliğine, sağlıktan yargıya varıncaya kadar hayatın bütün alanlarını olumsuz etkilemiş ve şu ana kadar aralarında bebek, çocuk ve kadınlarında bulunduğu 40 bini aşkın kişinin hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. Terör nedeniyle insanlar yerlerinden, yurtlarından ayrılarak, yaşam alanlarını değiştirmek ve göç etmek zorunda kalmıştır.

Her türlü terörü lanetliyor, haklı mücadelesinde devletimizin yanında olduğumuzu bir defa daha ifade ediyor, 470 üyemizi temsilen, başta Barış Pınarı Harekâtı sırasında şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Şube olarak, üyelerimiz adına tüm şehitlerimiz için yapmış olduğumuz lokma tatlısı hayrının Allah katında kabulünü diliyoruz.

Rabbim askerimize güç ve kuvvet versin diyor, bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

                           Mustafa İşbilir

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 2 No’lu Şube Başkanı