Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Divan Kurulu toplantısını 25 Temmuz 2022’de Gazlıgöl’de gerçekleştirdi. Toplantıya 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu, İlçe temsilcilikleri, Disiplin ve Denetleme kurulu üyeleri katıldı.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Divan Kurulu toplantısını  Gazlıgöl’de gerçekleştirdi. Toplantıya 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu, İlçe temsilcilikleri, Disiplin ve Denetleme kurulu üyeleri katıldı.

İl Divan Kurulu Toplantısı, İscehisar İlçe Temsilcisi Muhammed ARISOY’un Kuran tilaveti akabinde, Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN’ın açış konuşmasıyla başladı.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No”lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN “Afyonkarahisar’da açık ara farkla yetkili sendika olduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen başta il ve ilçe yönetimleri ile kadınlar komisyonu üyeleri olmak üzere bütün mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bundan sonrada aynı azimle sürecek. Zirveden yeni ufuklara, umutlara doğru yol almaya devam edeceğiz. Tüm ilçelerimizde ve işyerlerimizde aşkla, şevkle, canla başla çalıştınız. Sonuç önemli lakin asıl kıymetli olan emeğinizdir. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Büyüklerimizden devraldığımız bayrağı zirvelere çıkarmak için, gücümüzün yettiği kadar ter dökeceğiz, azim, sabır ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Çok yoğun bir sendikal çalışma süreci geçiriyoruz, bu süreçte emeği geçen siz değerli dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir şer odağın örgütümüze zarar veremeyeceği muhakkaktır. Örgütümüz bu anlamda yapılacak şer girişimleri bertaraf edecek kabiliyete, samimiyete, tecrübe ve güce sahiptir.” Dedi.

İlçe Yönetimlerine sunulan teşekkür plaketlerinin ardından, Şube Yönetim Kurulu üyelerine Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN imzalı teşekkür belgeleri takdim edildi.