Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği sporcular arasında yer alan, Galatasaray ve U-20 Milli Takım formalarını giyen libero Ali İhsan Heper ile anlaşma sağladı

Türkiye Voleybol Efeler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz ve Koç Burak Hascan öncülüğünde yapılan çalışmalarda takıma hem iç hem de dış transferde takviyeler yapılıyor. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Afyonkarahisar’ın genç yeteneklerini yetiştirmek için yaptığı takviyelerle takımın ligde başarı sağlaması da bekleniyor.



Ayrıca dün yapılan görüşmeler sonuncunda olumlu gelişmeler yaşanırken Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği ender isimlerden olan 1999 doğumlu libero mevkiinde oynayan Ali İhsan Heper Afyon Belediye’ye kazandırıldı. Geleceğin en iyi libero adayları arasında görülen Heper, Afyonkarahisar’da yetiştikten sonra Galatasaray’da 3 sezon, bir sezon kiralık olarak Balspor ve Erzurum Palandöken takımlarında forma giydi. Galatarasay ile sözleşmesi bulanan Heper Afyon Belediye ile anlaşarak Afyonkarahisar’a geldi. Afyon Belediye’nin Galatasaray’dan aldığı genç yetenek ile bir senelik sözleşme imzalandı.





Kocatepe Gazetesi