Efeler Voleybol Ligi’nde ilk yarının sona ermesi üzerine iki gün izin verilen İkbal Afyon Belediye Yüntaşlı oyuncular dün toplanarak devre arasında oynanacak olan Axa Sigorta Kupa Voley karşılaşmalarının hazırlıklarına başladılar.



İlk yarısı birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Efeler Voleybol Ligi’nde 2018-2019 sezonun ilk yarısı geçtiğimiz hafta sona erdi.

12 takımın mücadele verdiği Efeler Voleybol Ligi’nin ilk yarısını Halkbank 28.4 puanla lider kapatırken, Maliye Piyango 26.2 puanla ikinci sırada, Galatasaray ise 24.1 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Ligin ilk yarısında oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet 8 yenilgi alarak 10.2 puan toplayabilen İkbal Afyon Belediye Yüntaş, devre arasına 11.sırada girerken ligin galibiyet alamayan tek takımı Jeopark Kula Belediyespor ilk yarıyı en alt sırada kapattı.

Efeler Voleybol Ligi’nde ilk yarının sona ermesi üzerine İkbal Afyon Belediye Yüntaşlı oyunculara iki gün izin verildi.



KUPA HAZIRLIKLARI



İki günlük izinin ardından dün toplanarak akşam saatlerinde antrenmanlara başlayan İkbal Afyon Belediye Yüntaşlı voleybolcular, devre arasında oynanacak olan Axa Sigorta Kupa Voley karşılaşmalarının hazırlıklarına başladılar. Axa Sigorta Kupa Voley ilk maçları 8 takım arasında düzenlenecek ve İkbal Afyon Belediye Yüntaş, ilk maçını Ziraat Bankası ile oynayacak. Bu maçlarda ilk dört sırayı alan takımlar ile ligin ilk dört sırasındaki takımlar arasında yarı final karşılaşmaları oynanacak.



EFELER VOLEYBOL LİGİ TOPLU SONUÇLAR



İkbal Afyon Bel.Yüntaş-Galatasaray : 3-1

Halkbank-Arhavi Belediyespor : 3-0

İstanbul B.Ş.Belediye-Arkasspor : 3-1

Jeopark Kula Bel.-Ziraat Bankası : 0-3

Maliye Piyango-Tokat Bel.Plevne : 3-0

İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe : 1-3





GAZETE 3