Geçtiğimiz aylarda Yeşilyol’da açtığı showroomla, kaliteli ve özgün ürünleri ve geniş ürün yelpazesiyle büyük ilgi gören Ecem Mobilya, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Erkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeğiErkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeği

Geçtiğimiz aylarda Yeşilyol’da açtığı showroomla, kaliteli ve özgün ürünleri ve geniş ürün yelpazesiyle büyük ilgi gören Ecem Mobilya, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.



Ecem Mobilya sahibi Özkan Boya, firmasıyla ilgili olarak “Ecem Mobilya olarak, kısa zamanda hedeflerimize ulaştık, firmamızdaki enerji ve sizlerin destekleriyle ve teveccühleriyle çok güzel yerlere gelmiş bulunmaktayız.” dedi.



Özkan Boya, “Afyonkarahisar’ımızın her noktasından gelen değerli müşterilerimize güzel ve kaliteli hizmeti verebilmek içi gece gündüz, var gücümüzle çalışmaktayız. Yeşilyol’daki showroomumuza ilgi ve teveccüh gösterdiniz. Buna layık olabilmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına imalat atölyemizi büyütüyoruz. Deneyimli ekibimizle, siparişlerinizi söz verdiğimiz gibi en kısa sürede bitirmeye devam ediyoruz.” Dedi.



Ürün ve iş potansiyellerinin oldukça geniş ağa sahip olduğunu belirten Ecem Mobilya sahibi Özkan Boya şunları söyledi:

“Buradan müteahhitlere, toplu konut kooperatifleri yöneticilerine, taşeron ve inşaat  sektöründe çalışmalarını sürdüren herkese saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum ve onlara sesleniyorum. Yapmakta ve yapacak olduğunuz büyük projelerde daire, arsa, araç olarak barter usulü mobilya üretim çalışmalarımız başlamıştır. Bu süreçte hem inşaat sektöründeki kişiler için ekonomik yönden destek olmayı, hem de kendi hedeflerimiz doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.”



Özkan Boya, sözlerini “Biz, bu şehre kaliteyi hem zamanında hem de uygun şartlarda vermeye baş koyduk, Rabbim herkesin yardımcısı olsun.” diyerek sonlandırdı.