Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belediyesi tarafından düzenlenen asker eğlencesinde 2000/1 tertip 27 asker gönüllerince eğlendi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belediyesi tarafından düzenlenen asker eğlencesinde 2000/1 tertip 27 asker gönüllerince eğlendi. Asker adayları, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’ya teşekkür etti.

Belde halkının teveccühü ile tekrar belediye başkanı seçilen Muammer Işıklı her yıl düzenlediği asker eğlencesine bu yıl da devam ettirdi. Belediye düğün salonunda düzenlenen gece ile yaklaşık 27 asker gönüllüsü gönüllerince eğlendiler. Asker eğlencesine belde halkı yoğun ilgi gösterdi.





Gecede bir konuşma yapan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Asker uğurlama milletimizin töresinde, geleneğinde, Anadolu’muzun her bir yerinde yapılmaktadır. Çünkü biz gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz. Onlar da ailelerini, kendi bulunduğu mahallesini, ilçesini, ilini en önemlisi ülkesini, Türkiye’yi temsil etmenin gururu ve heyecanı içerisinde askere gidiyorlar. Yolunuz açık olsun gençler. Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimiz bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından askere gidecek olan gençlere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edildi. Ayrıca asker adaylarının takım elbisesi ve ikramlar belediye tarafından karşılandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede askere gönüllerince eğlendiler. Asker eğlencesine katılan belde halkı ise Başkan Muammer Işıklı’ya bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.