Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talebi üzerine dev organizasyonu izlemek isteyen Afyonkarahisarlılar, biletleri yüzde 50 indirimli almaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 Afyonkarahisar’da 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası ile Afyon Spor ve Motofest’in indirimli biletlere yoğun ilgi var. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talebi üzerine  Kurban Bayramı öncesi Afyonkarahisarlılar'a özel %50 indirime gidilen biletler tükenmek üzere. İndirimli biletler 18 Ağustos Pazar gününe kadar satışta olacak.

 

 Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 08 Eylül’de Afyonkarahisar’da Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası ile birlikte yapılacak. MXGP, MX2, Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası'nda yaklaşık 120 sporcunun mücadele edeceği organizasyonun indirimli biletleri Park Afyon Alışveriş Merkezi ve SÖZ Toplu Tüketim Mağazaları’nda satılıyor.

 

 %50 indirimli bilet uygulaması 18 Ağustos Pazar Gününe kadar devam edecek. Seyirciler, tek bilet ile 3 gün boyunca hem yarışları hem de Afyon Spor ve Motofest kapsamındaki etkinlik ve konserleri takip edebilecekler.

 

Afyon Spor ve Motofest kapsamında; Fedon (6 Eylül Cuma), Aleyna Tilki (7 Eylül Cumartesi), Murat Boz (8 Eylül Pazar) Konserleri, Kamp Alanı, Mini Golf, Canlı Langırt, Mini ATV, Zipline, Tırmanma Duvarı, Çocuk Etkinlikleri, Çocuklar için Motosiklet Eğitimi, Geleneksel Sokak Oyunları, Klasik Araba – Motosiklet Sergisi, Motosiklet Gösterisi, Sujeti-Flyboard Gösterisi ve Spor Federasyonlarının etkinlikleri yer alacak.