Fatih Anadolu Lisesi 12/B sınıfı öğrencisi Ayşe Yılmaz ve Okul Müdürü Murat Kuyucu İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ı makamında ziyaret ederek başarılarının verdiği mutluluğu paylaştılar.



Milli Sporcu ve Dünya Şampiyonu Öğrencisi Ayşe Yılmaz nazik kabullerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Metin  Yalçın'a teşekkür ederek 23-27 Ekim tarihlerinde Şili-Santiago'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonasına katılım sürecini ve yaptığı müsabakaları anlattı.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin  Yalçın; "Öğrencimiz Ayşe YILMAZ, Dünya Karate Şampiyonası Ümit Genç  U/21 kategorisinde ülkemizi temsil ederek bizleri ve ilimizi onurlandırmıştır. Ülkemizi temsilini Dünya birinciliği ile taçlandırmış, bayrağımızı en üstte dalgalandırarak milyonlarca vatandaşımızı sevindirmiştir. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızın, gençlerimizin çok yönlü olarak yetişmesi, başarılı olarak kendilerini ve ülkelerini mutlu edecek tüm faaliyetlerini destekliyoruz. Ayrıca öğrencimize bu süreçte destek olan Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin  Yalçın 'ın Milli Sporcu adayımıza hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.