İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Oktay SAYIN, partisinin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

 



 

İYİ PARTİNİN 3.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BASIN AÇIKLAMASIDIR.





Değerli Basın,



Saygıdeğer Dinarlı Hemşehrilerimiz,



Yüce Türk Milleti!



25 Ekim 2017’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve dava arkadaşları tarafından Ankara’da kurulan partimiz bugün kuruluşunun 3.yıl dönümünü kutlamaktadır. Kutlu olsun!





İYİ PARTİ, değerli basınımızın ve milletimizin de takdir edeceği gibi, bugüne kadar kurulmuş olan çok sayıdaki partiler içinde hiç birinin yaşamadığı zorlukları aşarak kurulmuştur. İYİ PARTİ, önüne çıkan tüm engelleri milli duruşu, vatan sevgisi ve samimiyetiyle mücadele ede ede aşan ve kendisine milletin sinesinde yer bularak üçüncü kuruluş yılını şerefle kutlayan bir partidir.





İYİ PARTİ, ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde, ‘Cesurlar hareketi’ olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur.





Hâlâ seçmeni seçeneksiz, milleti çaresiz, ülkeyi savunmasız sanan siyasi kadrolar bilmelidir ki; kurulamaz, teşkilatı tamamlayamaz, seçime katılamaz diyerek her türlü engeli karşılarına çıkardıkları İYİ PARTİ bugün 3 yaşına girmiştir.





Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ PARTİ, kuruluşunun üzerinden çok az bir zaman geçmesine rağmen büyük başarılara imza atmış, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur. 3. Yıla girerken her türlü yıldırma ve yorma faaliyetlerine karşı açık yüreklilikle vurgulamak isteriz ki; dünden daha güçlü ve yarın için daha inançlıyız.





İYİ PARTİ, iyilerin, cesur yüreklilerinin başlattığı, milli hasletleri ve milli değerleri koruma, yaşatma ve Yüce Türk Milletini düştüğü bataklıktan çekip çıkarma hareketidir. ‘İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İYİ PARTİ ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır.





Bu süreçte sorumlu bir muhalefet anlayışıyla, elimiz, dilimiz ve nefesimiz yettiğince iktidar partisine çareler sunduk. Kurulduğumuz ilk günden beri tünelin ucu karanlık, ucuz, milleti kandırma politikalarınızdan vazgeçin dedik. Borçlanarak büyüme ve artan faiz baskısı, azalan milli kaynak ülkenin karanlık geleceğe sürüklenmesine sebep olur dedik. Askıya aldığınız hukuk, baskı altına aldığınız yargı, kendinize de, milletimize de, geleceğimize de zarar verir dedik.





Ne partiler, ne siyasi aktörler geldi, geçti. Bu ülke, unutulmasın ki iki kez çağ açıp kapayan bir neslin bakiyesidir. Kimse ülkenin varlığını kendi varlığına bağlayamaz. Bu, tarihimize, potansiyelimize, gençlerimize ve geleceğimize bir hakarettir. Bu ülke varsa, varlığını ülkesine adayanlar sayesinde vardır, canını ülkesi için verenler sayesinde vardır. Ve ne gurur verici bir şeydir ki bugün kuruluşunun 3.yılını kutlayan partimizin her ferdi varlığını vatanına armağan etmeye hazırdır.





Türkiye adına, Dinar adına umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var. Adil ve özgür bir Türkiye istiyoruz. Bu iyi düşüncelerimiz ışığında diyoruz ki; “Türkiye iyi olacak” diyerek çıktığımız  bu kutsal yolculukta cennet ülkemizin ve şirin şehrimiz  iyi olması adına başlatılan iyilik hareketimiz devam edecektir. Bu amaçla Dinar’da yaşayan her vatandaşımızı, Dinarlı tüm hemşehrileriyle bir olamaya, birlik olamaya, davet ediyoruz.





İYİ PARTİ’NİN yürüyüşü ve yükselmesi sürecektir. Bu yürüyüş insanımız için bir özgürlük yürüyüşüdür. Bu yürüyüş bir hak, hukuk, adalet yürüyüşüdür. Bu yürüyüş adımıza ve andımıza sahip çıkma yürüyüşüdür. Bu bir güçlü Türkiye yürüyüşüdür. Umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var. Yalana, talana, soygun düzenine son verecek, mutfaklardaki yangını söndürecek, milletimizin yozlaşan değerlerine sahip çıkacak;  Adil, zengin ve özgür bir Türkiye’de yaşamak arzumuzu gerçekleştireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, Hep Birlikte Türk Milleti olmanın onurunu yaşatacağız.





PARTİMİZİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN’





Biz İYİ Partililer, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin önümüzde koyduğu hedefe, gösterdiği çizgiden ayrılmadan ve hiç durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dinar’ımız iyi olacak, Türkiye’miz iyi olacak… Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 3. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.





Saygılarımızla….



24.10.2020

Oktay SAYIN

Dinar İlçe Başkanı

İYİ PARTİ DİNAR İLÇE YÖNETİM KURULU adına