rnAfyonkarahisar'da bir düğünde kimliği belirlenemeyen iki kişi, düğünde takılan altın ve paraları alarak kayıplara karıştı.rnrn rnrnAfyonkarahisar'da, yedi yıllık bir ilişkileri olan ve evliliğe karar veren Fırat-Kezban ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR


Afyonkarahisar’da bir düğünde kimliği belirlenemeyen iki kişi, düğünde takılan altın ve paraları alarak kayıplara karıştı.   Afyonkarahisar’da, yedi yıllık bir ilişkileri olan ve evliliğe karar veren Fırat-Kezban çifti, yaşamlarının en mutlu günlerini doyasıya yaşayamadı. Düğün gecesi meydana gelen hırsızlık olayının ardından geceyi karakolda geçiren çift, şimdi mutlu olabilmenin yollarını arıyor.
Yaşamlarını birleştirdikleri için çok şanslı olduklarını ancak bir o kadar da mutsuz olduklarını söyleyen 28 yaşındaki Fırat Aydın, yaşananlara anlam veremediğini ifade etti. 7 yıl önce tanıştığı eşi Kezban Aydın ile mutlu bir yaşam planladığını anlatan damat, çok güzel başlayan düğünlerinin son 5 dakikasında 12-13 yaşında kim olduklarını bilmediği iki kızın gelip takı çantasını alarak gittiklerini aktardı.
Bu olayın ardından iki aile arasında çeşitli problemlerin baş gösterdiğini anlatan Aydın, bunların planladıkları, istedikleri gibi bir düğün olmadığını söyledi. Düğünlerini çok farklı hayal ettiklerini anlatan Fırat Aydın, şu ifadelere yer verdi: “Bu yaşananlar düğünümüze gölge düşürdü. Orada tartışmalar oldu. Bu olay bizi çok etkiledi. İlk gecemiz emniyette geçti. Balayına gitmeyi planlıyorduk, ancak biz tekrar emniyete gittik. Düğünde çekilen görüntülerden takı çantasını çalan kişileri teşhis etmeye çalıştık. Düğünümüz kepazelik oldu, hiç unutmadığımız bir şey meydana geldi. Maddi durumu iyi olan insanlar da değiliz. Takılarımıza ihtiyacımız da vardı. Ama birkaç kendisini bilmez, bunu meslek haline getirenler bizim mutluluğumuza gölge düşürdü. Biz emniyetten bu konuda ilgi bekliyoruz.”
Takıları çalan kişileri tanımadıklarını belirten 23 yaşındaki gelin Kezban Aydın ise, hırsızların sadece takı anında orada olduklarını başka bir zaman görünmediklerini ifade etti.
Konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ileten damat Aydın, tek istediklerinin takıları çalan kişilerin bir an önce yakalanması olduğunu söyledi.
Düğünde çekilen görüntülerde, iki küçük kız hırsız, gelin odasının kapısına giderek çantayı almayı planlıyor. Bunu ilk denemede başaramayan iki hırsız, daha sonra gelinin annesinin takı çantasını bir anlık dalgınlığı ile masada bırakmasını fırsat bilerek alıp kayıplara karışıyor. Düğüne davetli gibi, saçlarını yaptıran ve düğüne uygun kıyafet seçerek gelen iki hırsız, gelinin annesi ayrıldıktan sonra ellerinde balon ile masaya yaklaşıyor, masada oturan küçük kızın gözünü balon ile kapatıp takı çantasını alıp salondan ayrılıyor. Düğündeki hırsızlık olayını gerçekleştiren iki hırsızı yakalamak için polisler çalışma başlattı.