rnrn DÜĞÜNDE GELİNİN TAKILARI ÇALINDIrnAfyonkarahisar'da, bir düğünde davetli izlenimi veren iki çocuk, geline takılan altınları çalarak kayıplara karıştı.rnAfyonkarahisar'da Yasemin Düğün Salonu'nda Veysel ve Betül Malkoç çiftinin ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

 DÜĞÜNDE GELİNİN TAKILARI ÇALINDI
Afyonkarahisar’da, bir düğünde davetli izlenimi veren iki çocuk, geline takılan altınları çalarak kayıplara karıştı.
Afyonkarahisar’da Yasemin Düğün Salonu’nda Veysel ve Betül Malkoç çiftinin düğününde, yaşları 10-15 arasında olduğu tahmin edilen iki çocuk tarafından geline takılan altınlar çalındı.
Düğün salonunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, davetlilerin arasında yer alan iki çocuğun gelin ve damadın masasının önünden ayrılmamaları dikkat çekti.
Kamera kayıtlarında, düğüne katılan davetlilerin gelin ve damada taktığı para ve altınlar bir çanta içerisinde masaya konulduğu görülürken, davetli izlenimi veren yaşları 10-15 arasındaki iki çocuktan biri etrafı gözetliyor diğeri ise masanın üstünde, içerisinde 60 bin TL.’lik para ve altının bulunduğu çantanın üzerine önce montunu koyuyor. Yaklaşık 1 dakika bekledikten sonra ise çantayı alarak düğün salonundan ayrılıyor.
Düğün sonunda çantanın yerinde olmadığını fark eden düğün sahipleri olayı polise haber verirken, suçluların bir an önce yakalanmasını istedi.