rn12 bin metrekare kapalı alana sahip İş Merkezi'nin ihale bedelinin KDV dahil 6 milyon 500 bin lira civarında olduğunu açıklayan Başkan Burhanettin Çoban, satışa sunulacak ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

12 bin metrekare kapalı alana sahip İş Merkezi’nin ihale bedelinin KDV dahil 6 milyon 500 bin lira civarında olduğunu açıklayan Başkan Burhanettin Çoban, satışa sunulacak dükkanların market, lokanta ve eczane olarak çok amaçlı kullanılabileceğini ifade etti.
İş merkezinin zemin katında yer alan 10 adet dükkan ve üçüncü katındaki düğün salonunun satış şartları ve bedelinin tespiti için Meclis’ten yetki istediklerini ifade eden Başkan Çoban; “İş Merkezi’mizin birinci katında, bürolar ve sivil toplum örgütlerine tahsis edilecek yerler var. İkinci katı komple dershane yapmıştık ama Başbakanımızın ‘dershaneler kapanacak’ açıklamasının ardından orayı boş tutacağız. Üçüncü katta düğün salonu var. Bir de bilgi evimiz var. Arkada zemin katta özel girişi olan bir Kadın Sığınma Evimiz var. Çatı katında da misafirhane ya da sosyal tesis olacak bir yerimiz var. Sadece düğün salonu ve zemin kattaki market, lokanta eczane yerlerinin satışı için Meclisimizden yetki istiyoruz” dedi. Söz konusu gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.