1954 DSİ Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Birimler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası’nda DSİ 183. Şube Müdürlüğü Afyonspor final maçında DSİ Burdur Şube Müdürlüğü’nü 2-0 mağlup etti. DSİ 183. Şube Müdürlüğü Afyonspor üst üste 4. kez şampiyon olarak geleneği bozmadı.



10 Şube takımının mücadele ettiği, 1954 DSİ Derneği Turnuvası’nda Afyon DSİ Spor tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu. Son 4 sezondur hiç bir maçını kaybetmeyen Dsi Afyonspor, namağlup unvanını koruyarak üst üste 4. kez şampiyon oldu. Turnuva boyunca 26 gol atan DSİ Afyonspor’un en çok gol atan oyuncusu 9 golle kaptan Bulut Ziyanak oldu. Final maçında DSİ Afyonspor’un gollerini, Bulut Ziyanak Rıdvan Köseoğlu kaydetti. Şampiyon DSİ 183. Şube Müdürlüğü Afyonspor’un kadrosu Cenk Bilici, Mehmet Nuri Tuma, Hidayet Kabayel, Mustafa Kılınç, Fatih Demir, Rıdvan Köseoğlu, Bulut Ziyanak, Hakan Özbek, Selami Gömük, Abubekir Uşun, İbrahim Demir, Arif Kalkan, Osman Gövdeli ve Serhat Demirel isimli oyunculardan oluşuyor.

DSİ 183. Şube Müdürlüğü Afyonspor ile DSİ Burdur Şube Müdürlüğü’nün arasında oynanan final maçının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törende DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber, birinci olan DSİ 183. Şube Müdürlüğü Afyonspor’a kupa ve madalyalarını takdim etti. 

KUPA MÜDÜR KİŞİ’YE TESLİM EDİLDİ

Final maçı sırasında Konya’da koordinasyon toplantısında olan DSİ Afyon Şube Müdürü Fatih Kişi’yi şampiyonluk sonrasında takım ziyaret etti. Turnuvanın final maçı hakkında Kişi’ye önce bilgi verildi, sonra da kazanılan kupa takdim edildi.