İYİ Parti'den büyük atak... Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, İYİ Parti'ye katılıyor. Arabacı'nın İYİ Parti'den milletvekili adayı olacağı iddia ediliyor.

 Park Hastanesi kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Park Hayat Grubu’nu Afyonkarahisar’ın en çok istihdam sağlayan firmalarından birisi haline getirmişti. Önce Akşehir’de Park Hayat Gurubu’nun hastanesini kuran Arabacı geçtiğimiz yıllarda da Kütahya’daki özel bir hastaneyi satın alarak Park Hayat Gurubu bünyesine katmıştı.

Park Hayat Grubu’nun termal ve sağlık konseptli otel inşaatı Afyon-İzmir karayolu üzerindeki, Motokros alanı yanında devam ediyor. Şu anda 1500’e yakın istihdamla Afyon’un en fazla istihdam oluşturan şirketinin sahibi olan Arabacı, otelin hizmete girmesiyle bu rakamı 2 binlere çıkarmayı hedefliyor.

Sürpriz bir şekilde siyasete girme kararı alan Dr. Mustafa Enis Arabacı ile İYİ Parti yöneticileri arasındaki görüşmelerin bir süredir devam ettiği, varılan görüş birliği sonrasında Arabacı’nın parti rozetini önümüzdeki günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takmasına karar verildiği öğrenildi