Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, ATSO KOBİ Akademisi’nde Eğitim Verecek

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

ATSO KOBİ Akademisi tarafından 9 Haziran 2021 tarihinde “Etkili Yönetim Becerileri Eğitimi” düzenlenecek. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitim, https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/87895438851 zoom programı üzerinden (Meeting ID: 878 9543 8851 Passcode: 000329) takip edilebilecek.

ETKİLİ YÖNETİM BECERİLERİ GELİŞTİRME EĞİTİMİ
Eğitimin Amacı: Endüstri 4.0 devrimi ve bilişim teknolojilerindeki baş döndürücü dönüşümün bilgi ve hızı birleştiği bu çağda, her kademedeki kurum çalışanlarının yönetsel yetkinliklerinin gelişimi ve işlerini en hızlı ve en doğru şekilde yapabilmelerinin sağlanması iş yaşamına ait yönetsel problemlerin çözümü ile mümkündür. Eğitimin amacı, katılımcıların yönetsel yetkinliklerinin gelişimine katkı sağlamak, yaşam kalitesinin, bireysel bağlamda doyumlu yaşam sürmenin ve örgütsel performansın ön koşullarından olan başarılı insan ilişkileri ve yönetsel ortamda etkili iletişim konusunda farkındalık oluşturmaktır.
Akademik, teorik ve pratik bilgiler eğlenceli bir üslupla örneklerle paylaşılacaktır.

DR. CENGİZ TAVUKÇUOĞLU KİMDİR?
1962 yılında doğan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, 1984 yılında Kara Harp Okulu’nda tamamladığı işletme lisans eğitimini takiben 1989 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Üretim Yönetimi, Yönetim Organizasyonu ve Pazarlama üzerine yüksek lisans öğrenimi gördü. 2000 yılında Bergen Üniversitesinden Prof. Pal I. Davidsen’den Dinamik Sistem Analizi konusunda eğitim aldı.  Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Bölümü Doktora programını “İnternet ve Sanal Pazarlama,  Türkiye’de Perakendecilik Sektörünün E-Ticaret Uygulamaları Üzerine Bir Çalışma” konulu doktora tezi ile 2003 yılında tamamladı. Doktora sürecinde ayrıca aynı Üniversitenin Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri bölümünde Eğitim Psikolojisi ve Eğitim Teknikleri konusunda eğitim aldı.
Lisans seviyesinde İletişim, Halkla İlişkiler, Yönetim Kontrol Sistemleri, Sistem Dinamikleri ve Yönetim Bilişim Sistemleri derslerini, Yüksek Lisans seviyesinde  “E-Devlet”, “Tedarik Lojistiği“, “Satın alma ve Lojistik Stratejisi“ ve “Kontrat yönetimi“ derslerini vermektedir.

Eğitmen: Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU
Tarih: 9 Haziran 2021 Çarşamba
Saat: 14.00