Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar il başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Dinçer, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar il başkanı Abdullah Timur Bayram’a Nutuk kitabını takdim etti.

Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar il başkanı Abdullah Timur Bayram’ı ziyaret etti. Karşılıklı görüş alış verişinin bulunduğu ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Afyonkarahisar’ın şanslı bir olduğunu söyledi. Dinçer şöyle devam etti; “Afyonkarahisar çok şanslı. Çünkü Ülkü Ocaklarından yetişmiş bir Milletvekiline sahip. Ben Afyonkarahisar Ocak çalışmalarından çok memnunum. Afyon Ülkü Ocaklarının önümüzdeki günler daha başarılı çalışmalara imza atacaklarından eminim.”

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdullah Timur Bayram da, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’e ve Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer’e teşekkür etti. Timur Şöyle devam etti; “Ülkü Ocakları Afyonkarahisar il başkanlığı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonrada daha başarılı çalışmalara imza atmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”