Afyonkarahisar Dinar İlçesinden Ak Parti Aday adaylığı başvurusu yapan Emekli Devlet Memuru ve Ak Parti sevdalısı Kadir Baybaş, sosyal medya hesabından isyan etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Afyonkarahisar Dinar İlçesinden Ak Parti Aday adaylığı başvurusu yapan Emekli Devlet Memuru ve Ak Parti sevdalısı Kadir Baybaş, sosyal medya hesabından isyan etti.

Emekli Devlet Memuru ve Ak Partiye gönül vermiş, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Kadir Baybaş, Ak Parti Aday adaylığı başvurusunda 11.500 gibi normalinden çok daha fazla fiyat isteyen Ak Parti ilçe Merkezindeki sitemini sosyal medya hesabından duyurdu.

Kadir Baybaş Sosyal Medya hesabından;  “Demokratik olgunlukla yapılacağına inandığım Dinar’a hizmet yarışının başlangıcı olan 31 Mart 2019 Günü inşaallah ülkemizde tarihi günleri arasında yerini alacaktır. Düşüncesi ile Saygı duyduğum Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sempatim’den dolayı, bende onun gölgesinde hizmet edebilmek için Dinar Belediye Başkanlığına Adalet ve Kalkınma Partisinden Aday adayı olmaya karar vermiş ve açıklamıştım.

Gördük ki Türkiye’nin her ilinde Genel Merkezimizin açıklamış olduğu aday adaylık başvuru genelgesinin Dinar İlçemizde deyişik olması sebebiyle yapılan haksızlığı hazmedemediğimden Kendi Hakkını savunamayan bir kişinin, 25 Bin insanın hakkını koruyabilir mi, düşüncesi ile; Bu alınan karara karşı hakkımı savunmak amacıyla almış olduğum bu karardan vaz geçmiş bulunmaktayım. Kararıma saygı göstereceğinizi umud ederek , Sayın Genel Başkanıma ve siz değerli dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım”; dedi.



 

HABER : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )