DİNAR'DA MOBESE'LER YETERLİ GELMİYOR

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyeleri Alim Akgül, Hüseyin Demirkan'ın uğraşları ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'nın desteği ile Kalkınma Bakanlığından ayrılan ödenek ile Afyonkarahisar İl Genel Meclisi tarafından ihaleye çıkarılmak suretiyle ilçeye MOBESE kameraları takılmıştı. Takılan kameralar sayesinde ilçemiz 24 saat gözetlenmekte idi. Ancak ilçenin geniş bir coğrafi alana yayılması ve genişlemesi nedeniyle ilçenin çoğu yerinde MOBESE kameraları yetmeye başladı. Yeterli gelmeyen MOBESE'lerden ilçeye en az takılanlar kadar kamera lazım olduğu ifade edildi.

 

Vatandaşların güvenliği ve huzuru için şart

 

İlçede yaşayan vatandaşların güvenliği için uygulamaya sokulan MOBESE'ler maalesef yeterli gelmemeye başladı. Bazı noktaları görmeyen kameralar ilçede yetersiz kalmaya başladı.

 

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi adı altında ilçeyi her daim gözetleyen MOBESE'lerin çoğalmasını talep eden vatandaşlarımız şunları söyledi, "MOBESE'lerin takılmasıyla birlikte özellikle hırsızlık olaylarında caydırıcı bir unsur oluşmaya başladı. Ancak ilçeye yeterli gelmeyen kameraların artırılması gerekmektedir. İlçede bir çok noktada bulunmayan kameralardan talep etmekteyiz" dediler.