Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Dinar ilçemizi Ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Dinar ilçemizi Ziyaret etti.

MHP Dinar İlçe teşkilatı, Milletvekili Taytak’ı esnaflar ve vatandaşlar ile buluşturdu.

Milletvekili sayın Mehmet Taytak’ın ilçemizi ziyaretlerini sosyal medyadan gören vatandaşlar, Afyonkarahisar İl Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Timur Bayram tarafından yeni ataması yapılan Dinar Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Ertuğrul Çetin’i Milletvekilinin ve ilçe teşkilatının yanında göremeyince, sevenleri sitem etti.

Vatandaş; Dinar Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Ertuğrul Çetin, Dinar Ülkü Ocaklarına küçük yaşta katılıp, hayata Ülkücü camianın içinde tutunan, bu güne kadarda hiç çizgisini bozmayan Çetin, Dinar Ülkü Ocakları Başkanı oldu. Buna çok sevinin tüm Dinarlı vatandaşlarımız hayırlı olsun dileklerinde bulunurken bizim vekilimiz ve ilçe yönetimimiz neden bir hayırlı olsun diyerek ziyaret edilmedi veya Milletvekilimizin geleceği söylenseydi Ülkü Ocakları’da karşılardı vekilimizi. Bu yaşanan olaya çok üzüldük. Bizi yok saymamalılar.” dedi

Sitem eden vatandaş, Davanın Ülkü Ocakları içerisinde doğduğunu bunun başındaki Başkanın Dinar’da bir Bayrak bir Sancak olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Allah’ın davasını prensip olarak kabul ettiğini dile getirdi. Vatandaş soruyor; Milliyetçi Hareket Partisi Afyon il teşkilatında görev alan Dinar’da bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan MHP Dinar İlçe Başkanlığında çok büyük emeği olan Eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Ataş’ıda göremediklerini dile getirdiler. Bu davada yürüyen MHP Dinar ilçe teşkilatı ve Dinar Ülkü Ocakları kol kola omuz omuza hizmet etmesi gerektiğini söyledi.



 

DİNAR GÜNDEM